Utrecht met slecht weer – Toys’Rus XL

Posted by on juli 15, 2011

Auto's in treintjes zetten, blijft favoriet!Regen, regen en nog eens regen. De kids vermaken zich binnen prima. Er wordt een enorme hut gebouwd (al het meubilair, inclusief zwaar vloerkleed wordt naar één kant van de kamer gesleept). Alle autootjes zijn uitgestald op de piano. Er is gekleid, ongelofelijk wat je allemaal met klei kunt doen en hoeveel klei er in zo’n klein autootje past…

Dan ben ik de troep zat. We gaan naar buiten! Alleen wat is leuk met regen?! De Ikea is nog een optie, alleen het ene kind mag wel in de ballenbak en de ander niet.

We gaan naar de Toys’Rus XL in The Wall (ligt aan de snelweg). Voldoende parkeergelegenheid. We zijn bijna de enige in een reuze-speelgoedwinkel. Er is daar een grote klimhut van zachte matten, ze kunnen in speelgoedhuisjes. Hier kunnen ze even hun energie kwijt!

Terwijl ik een verkoper vraag wat ik goed voor mijn neefje, die dit weekend 6 wordt, kan kopen. Zie ik in mijn ooghoeken dat Mick allemaal speelgoeddozen uit een schap heeft gepakt en die in een mooi treintje op de vloer heeft gezet. Ik doe even of ik het crossen door de speelgoedwinkelniet heb gezien. Ondertussen hoor ik een soort motorgeluid op de achtergrond. Nog best lastig om iets leuks uit te zoeken voor een jongetje van 6. Ook nog even met mijn zwager gebeld voor tips. En dan komt Giel aanrijden in zijn gemotoriseerde quad, tussen de stellingen met speelgoed door. Hij doet het nog erg goed voor iemand die voor het eerst op zo’n ding zit. Het gas geven gaat hem ook goed af. Wanneer Mick ook nog een Cars auto uit het schap trekt en er in weg wil rijden, achter me nog dozen in een trein staan, bedenk ik me dat dit ook niet zo’n relaxed slecht weer uitje is.

Iemand tips?

2 Responses to Utrecht met slecht weer – Toys’Rus XL

  1. Kinderen opvoeden

    Zeer leuk stuk, deze site zou veel bekender moeten zijn.

  2. Bos

    Misschien deze eens testen
    http://thewallutrecht.nl/alles-kids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*