Pokemon’s vangen & bramen plukken

Posted by on augustus 7, 2016

Het is zondag en ook nog zomervakantie. Het weer is niet goed genoeg voor een strandje. Wat zullen we dan eens doen met de kids? Op vakantie hebben we al aardig wat geld er doorheen gejast, afgelopen week ook nog een bezoekje aan de Efteling gebracht en De Parade… Dus nu tijd voor een low-budget activiteit.

Het wordt een wandeling door onze wijk én de kinderen zijn dolenthousiast. Hoe? Oké, er gingen twee iPhones mee met de Pokemon-app erop. Er werden ballen verzameld (en eieren?!) en vervolgens konden er weer Pokemons worden gevangen. Onderweg kwamen we langs bramenstruiken, hadden ze gelijk een gezond snackje. En zo ook nog wat oog voor de natuur 😉

‘Ja, we moeten naar de molen voor onze gym op level 3!’ En zoef, weg waren ze. De kilometers vlogen weg onder hun voeten.

Volgende keer doe ik mijn hardloophorloge om en dan eens kijken wat de boys kunnen afleggen aan afstanden. Goed om te weten voor de volgende vakantie als we eens een mooie wandeling door een prachtige omgeving willen maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*