(zweterig) Ballorig – Houten

Posted by on juli 25, 2011

Ballorig in Houten - Utrechtmetkids.nlGisteren was het een regendag. Maar dan ook eentje van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Neefje Thijm (6) en nichtje Jet (4) logeerden bij ons.

Wat doe je met 4 kids van 6, 4, 3 en 1 jaar oud met regen?!
Natuurlijk had ik me goed voorbereid op dit weekend en onder andere 4 kortingskaarten voor Ballorig (indoor speelparadijs voor kleintjes) klaarliggen.

Ideale slecht-weer-activiteit leek me.

Parkeren konden we prima voor de deur, ouders zijn gratis en we kregen van onze kortingsactie ook nog fiches voor gratis poffertjes of friet. Tot zover ging het helemaal goed.

We gingen de deur door naar het speelparadijs en werden al overweldigd door een intense zweterige gymzaallucht. Op deze regenachtige zondag leek heel Utrecht te zijn uitgerukt naar Ballorig.
Van zachte matten en springkussens is een soort klimkasteel gebouwd. Super leuk! Wanneer ze van een glijbaan roetsjen komen ze in een ballenbad terecht. Er zijn auto’s waar ze op kunnen rijden wanneer je er 50 cent in doet. En er is ook nog een buitenspeeltuin. Ballorig is ideaal voor de allerkleinsten.
Giel (3) was door het dolle heen. Hij niet alleen. De meeste kleintjes liepen in hun hempjes, haartjes aan hun hoofd geplakt van het zweet. Het was druk en warm. Jet wilde graag poffertjes eten. Na een half uur in de rij te hebben gestaan, waren daar dan de magnetronpoffertjes. Ze vond ze uiteindelijk niet zo lekker… Giel had inmiddels al 3x in zijn broek gepiest (van opwinding?!) en ik was het hysterische gedoe zat, we gingen naar huis.

Ballorig is leuk, maar niet wanneer het schreeuwend druk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*