About Elise

Als moeder van twee jongens en een kleine meid wonend in het pittoreske Maarssen-Dorp (OpBuuren) na 12 jaar in de binnenstad van Utrecht te hebben vertoefd, ben ik altijd op zoek naar nieuwe leuke leerzame groene (soms hippe) plekken te ontdekken met mijn kids. Gewoon omdat ik de speeltuin om de hoek nu wel gezien heb en omdat ik op een leuke plek met vriendinnen en hun kinderen wil afspreken en dan ook nog lekkere koffie kunnen drinken (in Maxima-park bijv). En last but not least omdat ze zelf ook graag nieuwe plekken zien en dan vooral mijn zoon Giel.
Zo ontdekte ik een prachtige speeltuin op steenworp afstand van de Dom met tal van fietsjes, konijnen, een zandbak met waterpomp, toen we al bijna naar Maarssen verhuisden.
Op een zonnige dag in het griftpark met zoon GielUtrecht heeft geweldig veel mooie (speel)plekken voor kids. Ik kom er graag en deel op deze blog mijn favorieten met jullie.

Jarenlang werkte ik als webredacteur voor onder andere de website van Willem Wever. Ik hou van schrijven en bloggen via mijn I-phone is helemaal ideaal! Mijn rollen als moeder, freelance webredacteur en juf voor het primair onderwijs kan ik zo goed combineren.

Alle tips over mooie speelplekken in Utrecht en omgeving (provincie Utrecht) zijn van harte welkom! Laat gerust ook een reactie achter. Tot snel!

Veel (speel)plezier in Utrecht!

Elise